Valokuvatyöpaja Jurmossa 4-6.1.2019

Valokuvatyöpaja Jurmossa 4-6.1.2019

Du hittar sidan på svenska här

Oletko kiinnostunut matkustamaan Jurmoon oppimaan lisää maisemavalokuvauksesta? Nyt voit ilmoittautua työpajalle joka pidetään 4-6.1.2019. Kurssille mahtuu 8 osallistujaa. Halutessasi voit pienellä lisämaksulla jäädä vielä yhdeksi lisäpäiväksi.

Onko sinulla kysymyksiä? Lähetä sähköpostia osoitteeseen:  info@niclasrantala.com

Minulle saari on tuttu. Olen käynyt säännöllisesti saarella kuvaamassa vuodesta 2007.  Jurmosta löytyy kallioita jotka näyttävät upeilta myrskyssä. Nummimaisema on Suomen suurin ja täynnä kauniita värejä. Saaresta löytyy myös pieni leppäsuo, ja tietysti kiviriutat. Jurmo on osa salpauselkää. Saaresta löytyy myös paljon lintuja, sekä kaunis pieni kylä. Täältä löydät muutaman kuvan saaresta

Työpajan aikana kuvaamme saaristomaisemaa aamusta iltaan. Saaressa valosaaste on vähäistä, joten kirkkaalla säällä on myös mahdollista harrastaa yökuvausta. Päivällä ja illalla on myös mahdollista saada apua kuvankäsittelyssä.

Hintaan sisältyy: Sänky ja kaikki ateriat jotka syödään saaressa, eli aamiainen, lounas ja päivällinen. Autan sinua löytämään kuvauspaikat ja saat opastusta maisemakuvauksessa. Jos tarvitset saat myös apua kuvankäsittelyssä.

Yöpyminen tapahtuu tuvassa missä on oma keittiö jossa voit halutessasi keittää kahvia tai tehdä välipalaa.

Ohjelmasta lyhyesti

Maka alkaa Pärnäisistä Nauvossa, tänne matkustat joko omalla autolla tai bussilla. Pärnäisistä matkustamme yhdysaluksella Jurmoon. Matkalla syömme päivällisen jonka kustannat itse.
Perillä, jos sää sallii, voit harrastaa yökuvausta jo ensimmäisenä iltana. Seuraavana aamuna herätään ennen auringonnousua ja kävellään kuvauspaikalle. Aamukuvauksen jälkeen käydään aamiaisella, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus tutustua saareen tai käydä läpi aamun kuvat. Illalla käymme kuvaamassa ennen auringonlaskua. Sunnuntai alkaa samalla tavalla kuin lauantai. Lounaan jälkeen käydään läpi kuvamateriaalia ja tämän jälkeen matkustetaan takaisin Pärnäisiin.

Työpajan hinta on 250. Vahvistat paikasi maksamalla osallistumismaksun kuukautta ennen matkaa. Jos haluat jatkaa työpajaa viellä maanataina, tämän hinta on 100€.

Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen info@niclasrantala.com tai soittamalla +358 40 586 3077

Peruutusehdot:  Peruutus on tehtävä sähköpostitse. Jos peruutat 14-30 päivää ennen työpajan alkua, saat 50% osallistumismaksusta takaisin. Jos peruutat 13 päivää ennen työpajan aikana sinulla ei ole oikeutta takaisinmaksuun. Kun olet peruuttanut paikkasi voidaan antaa toiselle osallistujalle. Voit myös antaa paikkasi toiselle, jos haluat tehdä tämän ilmoita sähköpostitse kuka ottaa paikkasi.

Linkkejä kuljetuksiin

M/S Eivorin aikataulun löydät täältä
Linja-auto aikataulut löydät täältä  matkahuolto