Ett veckoslut i skärgården

Efter några månader av inaktivitet har det äntligen fastnat bilder på minneskortet igen. Vad inaktiviteten beror på kan är svårt att säga, kanske det bara har krävts en kreativ paus med fotandet. Det konstiga är att efter avklarad naturfotografexamen och insikten att jag inte längre måste fotografera saker specifikt för examen, trodde jag att det skulle finnas mer energi för att gå ut och leta efter nya motiv. Så har det inte blivit, i stället har det varit förkylningar, jobb och familjeliv. Förra helgen spenderade jag ute på Jurmo tillsammans med min familj. Det var skönt att vara ute i skärgården igen, att ha familjen med sig och att det fanns is på havet för första gången på länge. Det blev också tid över för att ta några bilder…

En vinterbild från Jurmo från förra helgen